Δομοκός: Τραγωδία στην άσφαλτο - Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο
NewsroomΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Δομοκό λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο Κορομηλιάς – Ξυνιάδας.
Στο τροχαίο δυστύχημα στο Δομοκό ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφόδρα ένα βυτιοφόρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport στο ΙΧ επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια όπου από την σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα o οδηγός, 47χρονων, η σύζυγος του 44, η κόρη της οικογένειας 21χρονων ενώ τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και στο βίντεο που δημοσιεύει το lamiareport το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρη Γιαταγάνα, που μίλησε στο LamiaReport, «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 - 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας…»
- Οι δουλειές με φούντες του Κυρανάκη, το αριστερό μπουμπούκι και ο Γραμματέας χωρίς όργανο
- Τραμπ: Έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή συμφωνία - Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα
- Κατακόρυφη αύξηση 40% στα αντικαρκινικά φάρμακα στα νοσοκομεία μέσα σε δύο χρόνια - Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Γράφουν και σβήνουν στη ΝΔ: Ποια μέτρα μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ και ποια μένουν εκτός