Ελλάδα|18.11.2021 15:56
Πτώση F16 στην Ανδραβίδα - Σώος ο πιλότος
NewsroomΑεροσκάφος F16 της Πολεμικής Αεροπορίας έπεσε -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- στην Ανδραβίδα ενώ σώος είναι ο πιλότος.
Σύμφωνα με την πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15.10 μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 52 το οποίο βρισκόταν σε εκπαιδευτική πτήση κατέπεσε για άγνωστο λόγο κοντά στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.
Ο πιλότος κατάφερε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος και είναι σώος ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.
Διαβάστε ακόμη
- Σύνοδος Κορυφής: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Ποια βαριά θέματα είναι στην ατζέντα
- Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές, ο εμφύλιος στην Κουμουνδούρου και η προσγείωση στην πραγματικότητα για την Καρυστιανού
- Είναι το Ιράν ο νικητής του πολέμου; Οι «ενέσεις» ανάτασης στην οικονομία του και τα ερωτηματικά
- «Δώρο-άδωρο» το «Εξοικονομώ» για τους ιδιοκτήτες; Οι καθυστερήσεις στις εγκρίσεις τινάζουν το πρόγραμμα στον αέρα