Ελλάδα|19.11.2021 20:41

Τρίκαλα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Newsroom

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα που κατηγορείται, μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή, σύμφωνα με το trikalavoice.gr και στην υπόθεση αναμένεται να δοθεί δικαστική συνέχεια. Στην εξέλιξη της υπόθεσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τελευταία κατάθεση του 4χρονου κοριτσιού παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία καταγράφηκε οπτικοακουστικά. Από την πλευρά της υπεράσπισης του αστυνομικού διανεμήθηκε δήλωση, με την οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του «στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας». 

Παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας καταγγέλλει ο 29χρονος

«Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν το ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν για τις δικές τους σκοπιμότητες το τεκμήριο της αθωότητας και μας κατέστησαν δημόσιο θέαμα», αναφέρει στη δήλωσή του ο ίδιος και καταλήγει, μιλώντας ξανά για «σκηνοθετημένη κατηγορία». «Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», υπογραμμίζει.

Τρίκαλαασέλγειααστυνομικός