Ελλάδα|20.11.2021 15:15

Θεσσαλονίκη: Κούρσα ταξί κατέληξε σε άγριο καβγά εξαιτίας της μάσκας για τον κορονοϊό

Newsroom

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια κούρσας ταξί, όταν επιβάτης πιάστηκε στα χέρια με τον οδηγό, διότι έβγαλε τη μάσκα για τον κορονοϊό. Το επεισόδιο έληξε με τον οδηγό του ταξί να μεταφέρεται τραυματίας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ αργότερα σημειωθήκαν συλλήψεις.

Σύμφωνα με το thesstoday, περίπου στις 05:30, ο πελάτης επιβιβάστηκε στο ταξί και κάποια στιγμή, στο ύψος της Παπάφη με Μπότσαρη, ο πελάτης κατέβασε τη μάσκα για να μιλήσει στο κινητό, κάτι το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ταξιτζή, ο οποίος του έκανε παρατήρηση. Μέσα σε λίγα λεπτά άναψαν τα αίματα, με αποτέλεσμα ο πελάτης να ζητήσει τη διακοπή της κούρσας, για να μπει σε άλλο ταξί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση ξέφυγε, όταν τέθηκε το ζήτημα της καταβολής αντιτίμου. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί να μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έγιναν μηνύσεις εκατέρωθεν και αργότερα οι δύο άνδρες προχώρησαν σε καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Τριανδρίας – Τούμπας. Αργότερα συνελήφθησαν.

Θεσσαλονίκηταξίκαυγάςμάσκα