Ελλάδα|29.01.2019 11:42
Τήνος: 84χρονος κατήγγειλε κλοπή 84.000 ευρώ μέσα από το σπίτι του
Ευλαμπία ΡέβηΘύμα κλοπής κατήγγειλε ότι έπεσε στο σπίτι του στην Τήνο ένας 84χρονος. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος, άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι του το διάστημα από 26 έως 28 Ιανουαρίου και κατάφεραν να του αρπάξουν το ποσό των 84.000.
Κατά δήλωση του 84χρονου, ο οποίος είναι συνταξιούχος ναυτικός, τα χρήματα αυτά τα είχε φυλάξει μέσα στο συρτάρι ντουλάπας που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιό του. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο