Ελλάδα|26.11.2021 16:53

Δυστύχημα με τρένο στο κέντρο της Αθήνας: Τι λένε στο ethnos.gr οι κάτοικοι της περιοχής

Κώστας Ασημακόπουλος

Νεκρός είναι ο άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από συρμό του τρένου σε αφύλακτη διάβαση στη διασταύρωση των οδών Αχιλλέως και Κωνσταντινουπόλεως στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που βρέθηκαν στο σημείο, ο άντρας παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία του προαστιακού από Πειραιά.

Ο άτυχος συμπολίτης μας παρασύρθηκε από το τρένο που ερχότανε από τον Πειραιά στην Αθήνα. Η κυκλοφορία στο σημείο έχει αποκατασταθεί. Τα τρένα με τη νέα τεχνολογία έχουν γίνει εντελώς αθόρυβα και, με τις αφύλακτες διαβάσεις, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Υπενθυμίζεται ότι και την περασμένη Τρίτη (23/11), πάλι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, μία 35χρονη νηπιαγωγός είχε προσπαθήσει να διασχίσει τις γραμμές λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, αλλά παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Η κοπέλα ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο ethnos.gr, έχουν επανειλημμένα κάνει παράπονα και στον ΟΣΕ για την αφύλακτη διάβαση, από τον οποίο και έχουν ζητήσει έστω να μπουν δύο μπάρες στη διάβαση,  ώστε να μην είναι αφύλακτη. «Αν είναι κάποιος αφηρημένος ή ένα παιδάκι, και δεν τον σταματήσει έστω μία μπάρα, τι πάει να πει αν ακούγονται ή δεν ακούγονται τα τρένα;»

νεκρόςδυστύχηματρένοΟΣΕ