Ελλάδα|29.01.2019 12:11

Σέρρες: Βάζουν πούλμαν για την ομιλία Παπαδημούλη Μακεδονικά Σωματεία

Τίμος Φακαλής

Φωτιές ανάβει η επίσκεψη του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη την Παρασκευή (01/02) στις Σέρρες στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιεί η τοπική νεολαία του κόμματος.

Από το πρωί  της Τρίτης (29.01) η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα κάνει κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση ανακοινώνοντας ότι θα μπει πούλμαν για την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου.  «Όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρεστε, κλείστε θέση με μήνυμα στη σελίδα. Λεπτομέρειες θα δοθούν μόνο σε όσους δηλώσουν συμμετοχή με όνομα και τηλέφωνο όπως συνήθως» αναφέρει σε ανακοίνωσή της στα κοινωνικά δίκτυα η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα. 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα μιλήσει για τη σύγκλιση του προοδευτικού πόλου και την νέα προοδευτική διακυβέρνηση.

Αρκετοί πολίτες κάνουν μπούλινγκ εδώ και μέρες στον Ευρωβουλευτή του Σύριζα αναρτώντας δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή του στην περιοχή.  

«Σαν Σερραία Μακεδόνισσα δηλώνω πολύ χαρούμενη γι'αυτή την συνάντηση. Περιμένουμε πώς και πώς να τους υποδεχτούμε και να τους δείξουμε τη μακεδονιτικη φιλοξενία μας!!! Κοπιάστε!!!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ν. Π. ενώ ο Μ.Τ. έγραψε «Αδέρφια Σερραίοι να είστε πολιτισμένοι!!! Τα κλοτσιδια ΟΧΙ στο πρόσωπο αφήνει σημάδια». 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Δημήτρης ΠαπαδημούληςΜακεδονίαΣυμφωνία ΠρέσπεςΣέρρες