Ελλάδα|06.12.2021 08:34
Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 77χρονος ψαράς στο Καλοχώρι
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε ένας 77χρονος ψαράς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Πολίτες εντόπισαν τον 77χρονο το μεσημέρι της Κυριακής και τον ανέσυραν στην ακτή.
Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα του λιμενικού σώματος – ελληνικής ακτοφυλακής, όπου ο 77χρονος είχε ανασυρθεί στην ξηρά από ιδιώτες, ενώ στη συνέχεια, από ιατρό του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκτροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 14 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες