Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες, θα επηρεαστεί και η Αττική
NewsroomΈντονη κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τη χώρα σήμερα και αύριο, με κύρια χαρακτηριστικά της τις έντονες βροχοπτώσεις, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους, ενώ σε ισχύ βρίσκεται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε από την Κυριακή η ΕΜΥ.
Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα Δευτέρα, τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Δυτική Ελλάδα, τη νύχτα προς Τρίτη τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων των πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης), ενώ για το υπόλοιπο της Τρίτης 07/12 τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Αιγαίο.
Την Τετάρτη 08/12 τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Παράλληλα, τη Δευτέρα 06/12 χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά, οι οποίες στην Ήπειρο θα είναι πυκνές, ενώ την Τρίτη 07/12 οι χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και ενδεχομένως ημιορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.
- Ξεκίνησε η τριμερής ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας στο Άμπου Ντάμπι: Στο επίκεντρο το εδαφικό - Τα μηνύματα από το Κρεμλίνο
- Κεφαλογιάννη για τροπολογία: Δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε πολίτη - Προτάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων στον εκδότη της εφημερίδας «Μαγνησία» - Μεταφέρθηκε στα επείγοντα
- Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Βαλεντίνο στη Ρώμη - Όλος ο κόσμος της μόδας δίνει το «παρών»