Ελλάδα|06.12.2021 12:45
Κορονοϊός - Καπραβέλος: Άμεσα lockdown σε ανεμβολίαστους
NewsroomΕφιαλτική ήταν η εφημερία της Κυριακής στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπως είπε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου.
Πρόσθεσε μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ3 πως δεν υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο αυτή τη στιγμή καθώς έχεις αποτύχει.
Την Κυριακή εισαγάγαμε τέσσερις ανεμβολίαστους ασθενείς στη ΜΕΘ και βγάλαμε άλλους ασθενείς από τη ΜΕΘ που ήταν καλύτερα, πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μη covid ασθενείς στη ΜΕΘ του Παπανικολάου.
Ο κ. Καπραβέλος ζήτησε να εφαρμοστεί άμεσα lockdown στους ανεμβολίαστους, να κλείσουν τα σχολεία γιατί οι περισσότεροι κολλάνε από τα παιδιά τους αλλά και τα γήπεδα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα. Δεν μπορεί να ζούμε εμείς τέτοιο εφιάλτη και η υπόλοιπη χώρα να το παίζει αδιάφορη, τόνισε ο κ. Καπραβέλος και ζήτησε να κυκλοφορούν όλοι με υψηλής προστασίας μάσκες, ειδικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς όπου θα πρέπει να μπαίνουν επιβάτες μόνο με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.
Διαβάστε ακόμη
- Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
- Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
- Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
- Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης