Ελλάδα|06.12.2021 19:43

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Συμβόλαιο θανάτου για τον πυγμάχο πίσω από το άγριο έγκλημα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
INTIME NEWS
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από γυμναστήριο στην οδό Εκάβης στην περιοχή του Γαλατσίου σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνα Καραμήτρου για την τηλεόραση του Open οι αρχές εκτιμούν πως πίσω από την εκτέλεση του 45χρονου που έβγαινε από γυμναστήριο βρίσκεται συμβόλαιο θανάτου ανθρώπου της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μηχανή με δύο επιβάτες σταμάτησε δίπλα στο θύμα και ένας εκ των δύο επιβατών τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με αποτέλεσμα ο 45χρονος να πέσει νεκρός πριν καν ενημερωθεί το «100».

Σημειώνεται πως ο 45χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και συγκεκριμένα το τμήμα εκβιαστώ της ασφάλειας, είχε συλληφθεί καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες μετά από συμπλοκή μέσα σε καφετέρια. Επίσης, το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες που είχαν οι αρχές είναι ότι είχε πάρει τα ηνία, τα σκήπτρα από άνθρωπο της νύχτας ο οποίος είχε δολοφονηθεί - πάλι με συμβόλαιο θανάτου - πριν από περίπου έξι μήνες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Γαλάτσιέγκλημαδολοφονίασυμβόλαιο θανάτου