Ελλάδα|08.12.2021 18:24
Στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στην Ερμού
Σοφία ΦασουλάκηΣτο Αυτόφωρο Τριμελές παραπέμφθηκαν οι δύο συλληφθέντες για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Αθήνας στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ερμού.
Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.
Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει δεκτά, οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 28 ετών και το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον πεζόδρομο της Ερμού το βράδυ της Τρίτης.
Οι δύο άνδρες φέρονται να προσέγγισαν μία 12χρονη και την 14χρονη φίλη της, οι οποίες απομακρύνθηκαν ωστόσο εκείνοι άρχισαν να τις κυνηγούν προχωρώντας σε άσεμνες πράξεις σε βάρος τους.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
- Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
- Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους