Μενίδι: Κρατούσε όμηρο και απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του - Τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό
NewsroomΈνα περιστατικό θρίλερ σημειώθηκε στο Μενίδι το βράδυ της Κυριακής, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που κρατούσε όμηρο τη μητέρα του.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ότι ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρατά όμηρο μέσα στο σπίτι του τη μητέρα του, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και δεν την αφήνει να φύγει.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους η ομάδα ΟΠΚΕ καθώς επίσης και διαπραγματευτές. Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο άτομο, κατάφεραν να πείσουν το άτομο να αφήσει τη μητέρα του και τη ώρα που απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, ένας αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμα και μαχαιρώθηκε από τον δράση. Ο αστυνομικός φέρει δύο τραύματα, αλλά ευτυχώς τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα.
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου