Ελλάδα|14.12.2021 08:56

Εμβόλιο σε παιδιά 5-11 ετών: Παπαευαγγέλου - Θεοδωρίδου απαντούν σε ερωτήσεις γονέων

Newsroom

Σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, που διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 5-11 κατά της νόσου του κορονοϊού. Η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν σε απορίες γονέων σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Ήδη μέχρι και χτες οι γονείς υπέβαλλαν δεκάδες ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν σήμερα ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν σήμερα ζωντανά και ερωτήματα στους επιστήμονες. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube στο σύνδεσμο: 

και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook: 

 

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.

παιδιάΚορονοϊόςΒάνα Παπαευαγγέλουυπουργείο ΠαιδείαςεμβολιασμόςΜαρία Θεοδωρίδουεμβόλιο