Ελλάδα|16.12.2021 22:26

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το υπόμνημά του στη Δικαιοσύνη - Νέες καταγγελίες και αποκαλύψεις

Newsroom

Σε «παρεξήγηση» είχε αποδώσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την καταγγελία που είχε καταθέσει σε βάρος του η πρώην σύντροφός του όταν έμαθε πως εκείνος δημοσίευσε φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές και τις διέρρευσε σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Σύμφωνα με το Star, στο υπόμνημα που είχε υποβάλει το 2019 ανέφερε ότι όλα ήταν προϊόν παρεξήγησης.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας» δήλωνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο σχετικό υπόμνημα.

Νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφό του

Η 30χρονη πλέον γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή προσωπικού υλικού σε πορνογραφικά sites ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των αποκαλύψεων για τη συμπεριφορά του πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα μίλησε στον Ant1 και τόνισε ότι ο 58χρονος είχε δικό του κανάλι όπου στο διαδίκτυο όπου επί τουλάχιστον 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές κοπέλες.

Νέα καταγγελία για παρενόχληση μέσω μηνυμάτων

Ακόμα μια καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, μια γυναίκα (η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της), ελεύθερη επαγγελματίας η οποία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, επικοινώνησε με τον σταθμό για να μεταφέρει τη δική της εμπειρία. Σημειώνεται ότι η γυναίκα αναφέρει ότι είναι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκίνησαν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «... με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ.....».

Η κοπέλα σοκαρίστηκε αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που είχαν δεν του απάντησε, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχτηκε όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της πρότεινε: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ». Αυτά τα μηνύματα τα έστελνε ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για revenge porn.

«Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» της έγραφε το 2020.

Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της έστειλε δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ..... άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου».

«Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

Με αγωγή στρέφονται εναντίον του οι Ράδιο Αρβύλα

Αγωγή «καταπέλτη» σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι υπόλοιποι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστους Κιούσης.

Όπως μετέδωσε το OPEN, σύμφωνα με τη δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση, οι τρεις παρουσιαστές προχώρησαν ήδη σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους με την οποία ζητούν αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί οι ίδιοι προσωπικά αλλά και η τηλεοπτική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, της οποία αναπόστατο κομμάτι ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ήδη εκφράσει την πλήρη στήριξή τους, τόσο την ψυχολογική, όσο και οικονομική στην κοπέλα, η οποία έπεσε θύμα revenge porn από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και πλέον η υπόθεση λαμβάνει τη δικαστική οδό.

Ράδιο Αρβύλασεξουαλική παρενόχλησηΣτάθης Παναγιωτόπουλος