Λάρισα: Σύλληψη μαθητών για παιδική πορνογραφία
NewsroomΣάλος προκλήθηκε στη Λάρισα από τη σύλληψη μαθητών με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.
Ο λόγος για δύο παιδιά που μπήκαν σε μπελάδες βρίσκοντας στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» ο ένας εκ των μαθητών κατέβασε μια ανάλογη φωτογραφία την οποία απέστειλε σε άλλο μαθητή και εκείνος, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, την έδειξε από το κινητό του τηλέφωνο σε συμμαθητές του.
Στην επίμαχη φωτογραφία απεικονίζεται ένα γυμνό μωρό και ένα ανδρικό μόριο. Το εν λόγω υλικό θα εξεταστεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εάν είναι αληθινό ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.
Πάντως, τα παραπάνω οδήγησαν στη σύλληψη ενός 13χρονου και ενός 15χρονου, με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ ακολούθησε έρευνα και κατασχέθηκε ο υπολογιστής στο σπίτι του πρώτου.
Οι δύο μαθητές αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, ενώ ήδη ενημερώθηκαν οι γονείς τους.
- «Έκαναν το παιδί μου ATM, είναι κρίμα»: Μητέρα 12χρονου με λευχαιμία περιγράφει τη δράση της ΜΚΟ με τις απάτες
- Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να πάρω κανενός το σπίτι» - Η μάχη της 92χρονης με 87% αναπηρία ενάντια στην έξωση
- «Θα σκέφτονται διπλά πριν σηκώσουν το γκλομπ»: Η δικαίωση και το μήνυμα του Γιάννη Μάγγου για τον γιο του, Βασίλη
- Χάιντι Κλουμ: Ντύθηκε γιγαντιαίο κομμένο χέρι για το Halloween, με κόκκινα νύχια και αίματα