Ελλάδα|27.12.2021 23:15

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και τρίτη μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή

Newsroom

Ακόμα μια γυναίκα κατηγορεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι ανέβασε σε sites βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η μήνυση της 42χρονης ήταν και ο λόγος που ο παρουσιαστής οδηγήθηκε εκ νέου, συνοδεία αστυνομικών και με χειροπέδες, στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης αφού ο εισαγγελέας αποφάσισε να ασκήσει ξανά δίωξη εναντίον του, παρά την αρχική απόφαση του ανακριτή, να μην αφεθεί ελεύθερος υπό περιορισμούς.

Ο δικηγόρος του Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακούρας, ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι, ο πελάτης του, «για τη δεύτερη περίπτωση ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες. Ζητάει συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί όσα έχει τελέσει όχι όσα του αποδίδονται».

Και τρίτη μήνυση εναντίον του

Μία τρίτη γυναίκα κατηγορεί τον παρουσιαστή για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.  Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να εξεπλάγη από το γεγονός ότι διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας στον ανακριτή ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε τα βίντεο, τα οποία ο ίδιος είχε αποσύρει.

Η τρίτη μηνύτρια είναι μία 42χρονη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία, σύμφωνα με το Mega, κατήγγειλε τον Παναγιωτόπουλο το απόγευμα της Κυριακής, 26 Δεκεμβρίου. Η ίδια είχε σχέση με τον παρουσιαστή από το 2004 έως το 2006 και, έκανε τη δική της έρευνα, στο διαδίκτυο, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του.

Η γυναίκα φέρεται να βρήκε τα βίντεό της σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είπε στους αστυνομικούς ότι ο Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να την πείσει να καταγράψουν τις προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο, της είπε ότι θα παντρευτούν. Επιπλέον, άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή ενώ η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σάιτ όπου η καταγγέλλουσα εντόπισε τα βίντεό της, υπάρχει κύμα συμπαράστασης χρηστών που στηρίζουν τον Παναγιωτόπουλο.  

Ο δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων του παρουσιαστή, ανέφερε ότι, για την υπόθεση, είναι όλοι σε επιφυλακή όσον αφορά την επικείμενη απολογία του την Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου. «Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση ή όχι. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν. Θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Στάθης Παναγιωτόπουλοςμήνυσηπαρουσιαστήςrevenge porn