Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα δίωξη για κακούργημα - Απολογείται στον ανακριτή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα δίωξη για κακούργημα έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε χθες, αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη πέρασε εκ νέου λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου την πόρτα του εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία. Αναμένεται να ζητήσει και για αυτή την υπόθεση προθεσμία για να απολογηθεί.
Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 - 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.
Ακολούθως, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί για την προηγούμενη υπόθεση που κατηγορείται, επίσης κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, στις 10:40 ολοκληρώθηκε η απολογία και κρίνεται αν θα κριθεί προφυλακιστέος.
Τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρέμεινε κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη.
Νέα επίθεση του Ιράν με πυραύλους στο Ισραήλ, μετά το θανάσιμο χτύπημα στην Τεχεράνη
Νέα παρέμβαση Τραμπ: «Ιράν και Ισραήλ πρέπει και θα κάνουν συμφωνία - Make the Middle East Great Again»
«Μου χρωστάνε την ελευθερία μου»: Επιστολή Ρωμανού από τη φυλακή
Λένα Πλάτωνος στο ethnos.gr: «Οι άνθρωποι έχουν γίνει τρομακτικά επιθετικοί - Ο φασισμός έχει εισχωρήσει μέσα στα σχολεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr