Ελλάδα|28.12.2021 11:12

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος χωρίς εγγύηση για την υπόθεση με το νέο ροζ βίντεο

Newsroom

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του έπειτα από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για ανάρτηση ροζ βίντεο σε σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, εν αγνοία της τότε συντρόφου του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, υποχρεούται να εμφανίζεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, ενώ του απαγορεύθηκε και η έξοδος από τη χώρα. Κατά τις πληροφορίες, οι υποθέσεις που τον βαρύνουν αναμένεται να ενωθούν σε μία δικογραφία.

Η καταγγελία για το νέο ροζ βίντεο

Η καταγγελία που έγινε αφορά για προσωπικές στιγμές μιας κοπέλας την περίοδο 2004 - 2006, στιγμές που βιντεοσκοπήθηκαν και είναι μέχρι σήμερα αναρτημένα τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛΑΣ έχουν βρεθεί βίντεο και φωτογραφίες σε δυο ιστοσελίδες με χιλιάδες προβολές. Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, επανέλαβε χθες ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται. «Αυτό θα αποδειχτεί και από την Διεύθυνση Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος», είπε ο κ. Δακουράς.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

βίντεοΣτάθης ΠαναγιωτόπουλοςΡάδιο Αρβύλα