Ελλάδα|30.12.2021 22:59

Πρωτοχρονιά «εκτάκτως» στα μπουζούκια στη Λάρισα - Το πάρτι πριν τα μέτρα

Newsroom

Γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά πριν την ώρα της. Η ταχύτατη διασπορά της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα την επιβολή νέων μέτρων και περιορισμών που επηρεάζουν την εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης. Πολλοί όμως παρά την πανδημία, δείχνουν ασυγκράτητοι και διοργανώνουν συγκεντρώσεις αδιαφορώντας για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Ένα κέντρο διασκέδασης στη Λάρισα, έκανε δύο μέρες νωρίτερα το πάρτι της Πρωτοχρονιάς για να προλάβει τα μέτρα με την κατάργηση της μουσικής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το kosmolarissa.gr, το μαγαζί ενόψει της διακοπής λειτουργίας του αποφάσισε να βγάλει τα... σπασμένα, κάνοντας νωρίτερα το πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων περιορισμών λοιπόν έκανε την παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

«Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτι της Πρωτοχρονιάς νωρίτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε».

Από τα videos που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.

Κορονοϊόςνέα μέτραμετάλλαξη ΌμικρονπάρτιΛάρισαΠρωτοχρονιά