Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα – Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα
NewsroomΤη Δευτέρα θα επικρατήσουν ξανά σε ολόκληρη τη χώρα πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου