Ελλάδα|02.01.2022 21:32

Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του σε κυνήγι και αυτοπυροβολήθηκε

Newsroom

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική στο Νοσοκομείο της Άρτας ο 16χρονος, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα το απόγευμα, όταν αντιλήφθηκε ότι είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα από λάθος τον 33χρονο θείο του, κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο 16χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση,  και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Το χειρουργό κράτησε περισσότερες από 3 ώρες και το νοσοκομείο προκείμενου να ανταπεξέλθει, κάλεσε γιατρούς που δεν εφημέρευαν, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως μετέδωσε το OPEN, πρόκειται για οικογένεια κυνηγών και ο θείος είχε πάει μαζί με τον ανιψιό του για κυνήγι. Ο έφηβος, πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο όταν τον είδε το θύμα αιμόφυρτο και συνειδητοποίησε τι συνέβη, έστρεψε το όπλο προς τον του εαυτό του και πυροβόλησε θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ανήλικος φέρει βαριά τραύματα στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα . Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας και εισήχθη στο Νοσοκομείο.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα στο μικρό φράγμα της Άρτας. Ομάδα φίλων και συγγενών είχε πάει για κηνύγι και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, σημειώθηκε το ατύχημα.  

θάνατοςνοσοκομείοπυροβολισμόςκυνήγιΆρτα