Ευαγγελισμός: Συναγερμός με υγειονομικούς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό - Τέλος τα επισκεπτήρια
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στον Ευαγγελισμό, καθώς από τους 3.500 υγειονομικούς που εργάζονται στο νοσοκομείο, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό περισσότεροι από 90.
Για τον λόγο αυτό, με απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου για τις επόμενες δύο εβδομάδες απαγορεύονται τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο καθώς και η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες.
Οι υγειονομικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το τι θα συμβεί εάν, εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, αυξηθούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ακόμα περισσότερο τα κρούσματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ολόκληρη η λειτουργία των υγειονομικών μονάδων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία.
Πάντως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε προσφάτως δηλώσει πως υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναπληρωθούν οποιαδήποτε κενά με γιατρούς από τον ιδιωτικό τομέα.
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social