Ευαγγελισμός: Συναγερμός με υγειονομικούς που προσβλήθηκαν από κορονοϊό - Τέλος τα επισκεπτήρια
NewsroomΣυναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στον Ευαγγελισμό, καθώς από τους 3.500 υγειονομικούς που εργάζονται στο νοσοκομείο, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό περισσότεροι από 90.
Για τον λόγο αυτό, με απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου για τις επόμενες δύο εβδομάδες απαγορεύονται τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο καθώς και η είσοδος στους ιατρικούς επισκέπτες.
Οι υγειονομικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το τι θα συμβεί εάν, εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον, αυξηθούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ακόμα περισσότερο τα κρούσματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί ολόκληρη η λειτουργία των υγειονομικών μονάδων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στην πανδημία.
Πάντως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είχε προσφάτως δηλώσει πως υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναπληρωθούν οποιαδήποτε κενά με γιατρούς από τον ιδιωτικό τομέα.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα