Ελλάδα|04.01.2022 08:20
Λουτράκι – Κορονοϊός: Κατέληξε γιατρός που δεν ήθελε να νοσηλευτεί – Στο νοσοκομείο και η κόρη του
NewsroomΣοκ έχει προκαλέσει στο Λουτράκι η είδηση του θανάτου του 70χρονου γιατρού – παθολόγου που πέθανε από κορονοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας παρά τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του δεν ήθελε να νοσηλευτεί, ενώ ήταν ανεμβολίαστος.
Όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr, πρόσφατα συνάδελφοί του γιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο αλλά μάταια.
Τελικά, η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η κόρη του 70χρονου, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορονοϊό και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο 70χρονος γιατρός είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχίας Παύλου Παύλου.
Διαβάστε ακόμη
- «Red Code» σε τρία μέτωπα την Κυριακή: Οι περιοχές που θα πλήξει η νέα κακοκαιρία - Τα SOS της Επιτροπής Εκτίμησης κινδύνου
- Κάθριν Ο’Χάρα: Οι τελευταίες της στιγμές, το σοβαρό ιατρικό επεισόδιο και η ιδιωτική τελετή προς τιμήν της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον «σκοτεινό» τρόπο δράσης της Μάξγουελ - Πώς χειραγωγούσε ανήλικα κορίτσια
- H περήφανη ιστορία του ΠΑΟΚ, εκτός από νίκες και θριάμβους, έχει μέσα της πολύ πόνο...