Ελλάδα|05.01.2022 19:09
ΕΛ.ΑΣ.: Καρέ – καρέ η εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ
NewsroomΕπιχείρηση εκκένωσης της επί 34 χρόνια κατάληψης στο ΑΠΘ πραγματοποίησε, τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου, η αστυνομία.
Περίπου στις 6 το πρωί, άντρες της ασφάλειας παρουσία δικαστικού λειτουργού και συνοδεία αστυνομικών σκύλων πραγματοποίησαν έφοδο στο «Στέκι Βιολογικού» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Με τους φακούς ανά χείρας οι αστυνομικοί έψαξαν τους χώρους της κατάληψης για να διαπιστώσουν εάν εντός της υπήρχαν καταληψίες και, στη συνέχεια, στον χώρο έφτασαν εργάτες οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν εργασίες για τη διαμόρφωσή του.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε ακόμη
- Πώς θα τελειώσει ο πόλεμος; Τα τρία σενάρια και το ασύμμετρο πλεονέκτημα της Τεχεράνης
- Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά - Βροχή οι καταγγελίες
- Χαλκιδική: «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή» λέει πατέρας για το πτώμα σε βαλίτσα
- Τι θα φάμε σήμερα; 7 πανεύκολες και πεντανόστιμες ιδέες από το TikTok - Bonus, το γλυκό του λεπτού!