Ελλάδα|17.01.2022 13:18

Θεσσαλονίκη – Βιασμός 24χρονης: Νέα προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα για κύκλωμα μαστροπείας

Newsroom

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας έδωσε την Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Αφορμή για την προκαταρκτική εξέταση αποτέλεσαν καταθέσεις στο πλαίσιο της ανάκρισης, σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι βρίσκονταν και άλλες νεαρές καλλίγραμμες κοπέλες που φέρονται να εκδίδονταν.

Ολοκληρώθηκε η εξέταση της 24χρονης

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της 24χρονης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης στα Διαβατά. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η ιατροδικαστής έχει ολοκληρώσει την εξέταση, έχει συντάξει σχετική έκθεση η οποία έχει σταλεί στην Αστυνομία για τα περαιτέρω.

Σημειώνεται πως η 24χρονη πήγε εκεί κατόπιν παρότρυνσης γνωστού της ως καλεσμένη και δεν ανήκει στις παραπάνω γυναίκες.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που θα γίνει από την Ασφάλεια, αναμένεται να ερευνηθεί αν τα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης είχαν σχέση και με άλλες έκνομες ενέργειες.

Ο 27χρονος ο όποιος συνελήφθη για το βιασμό της 24χρονης, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με όρους. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέως του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίζει και να επικοινωνεί με την παθούσα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», που του αποδίδετα

Θεσσαλονίκηβιασμόςειδήσεις τώρακύκλωμα μαστροπείαςεισαγγελική έρευναπροκαταρκτική εξέταση