Ελλάδα|18.01.2022 17:24

Τζώρτζης Μονογυιός: Συγκίνηση στην κηδεία - Το «ευχαριστώ» της Κατερίνας Μονογυιού

Newsroom

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Μυκόνου όπου έγινε η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού. Σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι στη Μύκονο είπαν το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας του, αλλά και η αδερφή του βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, που απηύθυνε με τρεμάμενη φωνή από τη συγκίνηση ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η μητέρα του 46χρονου επιχειρηματία μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από την κόρη της, Κατερίνα Μονογυιού, αφού η πομπή που μετέφερε τη σορό του άτυχου άνδρα έφτασε με κόρνες λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία του αδελφού της Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο, αφού ευχαρίστησε τα Μέσα για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στον νεκρό και στην οικογένειά του, ξεκαθάρισε ότι τόσο τον θανόντα, όσο και την σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου, τους απεγκλώβισε ο κολλητός του Τζώρτζη Μονογυιού, ο συνονόματός του Γιώργος, κι άλλος ένας φίλος τους ο Ανέστης και κανείς άλλος. «Ευχαριστώ στους ήρωες που Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλωβισαν την Αθηνά και τον αδελφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού που τον έβγαλαν να "κοιμάται"», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν «έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου, δεν μπορώ, αφήστε με σας παρακαλώ» με τα δάκρυα να πνίγουν τη φωνή του κατά την άφιξη της σορού του παιδιού του στη Μύκονο στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Noσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση η σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αποφάσισε να ταφεί με το κοστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αθηνά Κοντοπάνου όπως και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τραγικό δυστύχημα.

Η 35χρονη σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari, πληροφορήθηκε μόλις χθες τον χαμό του 45χρονου. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρέτησε τον σύζυγό της, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

«Βίαιος και ακαριαίος» ο θάνατος του Μονογυιού - To πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν «βίαιος και ακαριαίος», σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, ενώ εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου.

Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στο δεξί χέρι, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. Όπως συνηθίζεται, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

δυστύχημαειδήσεις τώραΜύκονοςΚατερίνα ΜονογυιούτροχαίοΤζώρτζης ΜονογυιόςFerrariΒούλα