Θεσσαλονίκη: Επίθεση με 6 μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού-Έκαψαν ένα όχημα
NewsroomΕπίθεση με έξι μολότοφ στο δημαρχείο Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αρχικά, οι άγνωστοι προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια του δημαρχείου με σκοπό να ρίξουν εντός του κτηρίου τις μολότοφ, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Αφού δεν το κατάφεραν πυρπόλησαν όχημα του δήμου που ήταν σταθμευμένο έξω από το δημαρχείο και εξαφανίστηκαν.
Ανάρτηση για το περιστατικό έκανε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής που σημειώνει ότι «τα καλά παιδιά προσπάθησαν να κάψουν το δημαρχείο. Την απόπειρά τους πρόλαβε η ασφάλεια του τμήματος Νέων Επιβατών και η πυροσβεστική περιόρισε τη φωτιά σε ένα επιβατικό όχημα του δήμου. Δεν υποκύπτουμε και δεν πτοούμαστε, με θάρρος και υπομονή θα τα αντιμετωπίσουμε», τονίζει.
Για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Από την έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν τα υπολείμματα από τις 6 μολότοφ της επίθεσης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού.
- Η Τουρκία κάνει νόμο τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Η «απειλή πολέμου» στην Ελλάδα και η επέκταση των χωρικών υδάτων
- Δικαστικό «ράπισμα» στην Εθνική Τράπεζα για τη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους λογαριασμούς
- Πώς θα ήταν αν ζούσες την ημέρα που αστεροειδής εξόντωσε τους δεινοσαύρους; Κάπως έτσι...
- Αλαμπάμα: 65χρονη σκότωσε τον σύζυγό της επειδή την... ενοχλούσε μετά από εγχείρηση