Ελλάδα|20.01.2022 14:30
Κορονοϊός: Στην εντατική 13χρονος με αναπνευστική ανεπάρκεια
NewsroomΈνα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε από την κλινική Covid στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όταν παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργου Χαλκιαδάκη που μεταφέρει δημοσίευμα της ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται διασωλήνωση. Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό, που αφορά σε τόσο μικρή ηλικία, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Επίσης το παιδί δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε ακόμη
- Δημιούργησαν με AI νέους ιούς μέσα σε λίγες ώρες - Γιατί προβληματίζονται οι επιστήμονες
- Σαν το τρομακτικό It: 15χρονο ντυμένος κλόουν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ηλικιωμένο - Τον κατέγραψε κάμερα
- «Πόλεμος» για τους χρόνους των δρομολογίων: Τα σωματεία απαντούν στις καταγγελίες, οι παρατάξεις περνούν στην αντεπίθεση
- Κόλαφος ΟΟΣΑ: Στην τελευταία θέση η Ελλάδα για το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών