Ελλάδα|20.01.2022 14:30
Κορονοϊός: Στην εντατική 13χρονος με αναπνευστική ανεπάρκεια
NewsroomΈνα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε από την κλινική Covid στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όταν παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργου Χαλκιαδάκη που μεταφέρει δημοσίευμα της ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ για μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται διασωλήνωση. Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό, που αφορά σε τόσο μικρή ηλικία, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Επίσης το παιδί δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων