Κορονοϊός - Γώγος: Πρόωρη η συζήτηση για άρση μέτρων- Σοβαρά περιστατικά με Όμικρον στα νοσοκομεία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι νωρίς να ληφθούν αποφάσεις για την άρση μέτρων που έχουν ληφθεί με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, Χαράλαμπο Γώγο, ο οποίος εκτιμά ότι ότι το Σύστημα Υγείας θα εξακολουθεί να πιέζεται για ένα ακόμη μηνά.
Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 πρόσθεσε ότι υπάρχουν σοβαρά κρούσματα με Όμικρον στα νοσοκομεία παρότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη προκαλεί ηπιότερη νόσηση λόγω και του εμβολιασμού του πληθυσμού.
Για τους αυξημένους θανάτους των τελευταίων ήμερων ο κ. Γώγος ανέφερε ότι οφείλονται στα πολλά κρούσματα της Δέλτα που έχουμε ακόμη, παρά την επικράτηση της Όμικρον. Επίσης, αρκετοί άνθρωποι που μολύνονται από τον ιό αργούν να πάνε στο νοσοκομείο και παίρνουν θεραπεία από μονοί τους στο σπίτι χωρίς να συμβουλεύονται γιατρούς.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



