Ελλάδα|22.01.2022 15:26

Νέος Κόσμος: Ηχητικό από ξυλοδαρμό 19χρονης από τον αστυνομικό σύντροφό της

Newsroom

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της 19χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της που είναι αστυνομικός στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Το Σάββατο στο φως της δημοσιότητας ήρθε συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ και στο οποίο ακούγονται οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της νεαρής για βοήθεια.

«Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

«Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω» φωνάζει η άτυχη κοπέλα.

Το χρονικό

Ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σημειώθηκε στον Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης. Μία κοπέλα 19 ετών κακοποιήθηκε από τον 21χρονο σύντροφό της αστυνομικό με τους συναδέλφους του να του περνάνε τελικά χειροπέδες.

Την καταγγελία έκαναν οι γείτονες της πολυκατοικίας οι οποίοι κάλεσαν την Άμεση Δράση. Άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο διαμέρισμα αφού χτύπησαν την πόρτα και ζήτησαν από τον συνάδελφό τους να ανοίξει, εκείνος δεν το έκανε αλλά φέρεται και να τους έβρισε.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τις ίδιες πληροφορίες άκουσαν ότι η 19χρονη κοπέλα ήταν γεμάτη μώλωπες, επέμειναν και με τη βοήθεια των ενοίκων της πολυκατοικίας κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα από μια μπαλκονόπορτα.

ειδήσεις τώρααστυνομικόςξυλοδαρμόςΝέος Κόσμος