Κακοκαιρία Ελπίς: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ
NewsroomΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και του διοικητή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχου Σπυρίδωνα Λάσκου για την κακοκαιρία Ελπίς.
Κατά τη διάρκεια της, επιβεβαιώθηκε το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου και σε συνεννόηση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε ετοιμότητα για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ενώ τον επιχειρησιακό συντονισμό των ενεργειών έχει ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.
- «Είμαστε μακρυά από μια συμφωνία»: Παραμένουν κλειστά τα Στενά του Ορμούζ - Υπό πυρά τα πλοία
- «Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
- Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να σιωπήσω μπροστά στην κανονικοποίηση της τοξικότητας»
- Ενεργειακό σοκ λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή: Πώς επέφερε απώλειες αξίας 50 δισ. δολαρίων