Κακοκαιρία Ελπίς: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ
NewsroomΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και του διοικητή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχου Σπυρίδωνα Λάσκου για την κακοκαιρία Ελπίς.
Κατά τη διάρκεια της, επιβεβαιώθηκε το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου και σε συνεννόηση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε ετοιμότητα για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ενώ τον επιχειρησιακό συντονισμό των ενεργειών έχει ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος