Ελλάδα|24.01.2022 07:37

Κακοκαιρία Ελπίς - Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας: 80% πιθανότητα να «το στρώσει» στο Σύνταγμα - 100% από το Μαρούσι και πάνω

Newsroom

Μάχη για να μη δημιουργηθούν προβλήματα δίνουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής λόγω των σφοδρών χιονοπτώσεων που αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία Ελπίς.

Ήδη στο Καπανδρίτι, έχει ήδη αρχίσει να χιονίζει, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των μετεωρολογικών μοντέλων υπάρχει 75% - 80% πιθανότητα να το στρώσει στο Σύνταγμα, 60% στη Γλυφάδα, 50% στον Πειραιά και 100% από το Μαρούσι και πάνω. 

Ήδη οι αλατιέρες έχουν πιάσει δουλειά καθώς όπως δήλωσε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης. Ήδη από το βράδυ υπήρξε χιονόπτωση ενώ όπως ανέφερε ο κ. Κόκκαλης εντονότερα θα γίνουν τα φαινόμενα από τις 8.00 και μετά. 

Μάλιστα σύμφωνα με τον αντιπεφερειάρχη από τον Πειραιά έως τη Μεταμόρφωση την ευθύνη έχει η Περιφέρεια Αττικής και από το συγκεκριμένο ύψος και πάνω, οι απαραίτητες διαδικασίες διενεργούνται από την εταιρεία που διαχειρίζεται την Εθνική Οδό. 

Μαρούσιειδήσεις τώραΒασίλης ΚόκκαληςΣύνταγμαΠειραιάςχιονοπτώσειςΠεριφέρεια ΑττικήςΚακοκαιρία Ελπίς