Δήμος Αθηναίων: Αποζημίωση στους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώσεις δέντρων
NewsroomΟ Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα, τις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν δημότες για οχήματα που υπέστησαν ζημιές από την πτώση δέντρων και κλαδιών.
Προϋπόθεση για την υποβολή των αιτήσεων είναι τα οχήματα να βρίσκονταν σταθμευμένα είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προς την αρμόδια Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, στη διεύθυνση d.pras.ast.panidas@athens.gr ή να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πρωτοκόλλου του Δήμου (Λιοσίων 22 – 2ος όροφος).
Αμέσως μετά την παραλαβή της αίτησης, η Διεύθυνση Πρασίνου θα ζητήσει από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο