Ελλάδα|28.01.2022 08:20

ΜΜΜ: Υπολειτουργούν 29 από τις 200 γραμμές των οδικών συγκοινωνιών μετά την κακοκαιρία

Newsroom

Πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται ακόμα στις γραμμές οδικών συγκοινωνιών λόγω του πάγου που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV o Φώτης Νικολακόπουλος, οργανωτικός γραμματέας του ΟΑΣΑ, από τις 200 γραμμές των οδικών συγκοινωνιών δεν λειτούργησαν οι 29 λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων.

«Δεν λειτούργησαν για θέμα ασφάλειας. Υπάρχει εποπτικός μηχανισμός που ελέγχει τις γραμμές. Την Τρίτη δεν βγήκαν καθόλου λεωφορεία, από την Ανθούσα σήμερα λόγω παγετού βγήκαν στις 6:00. Στα υπόλοιπα λειτούργησαν κανονικά. Υπάρχουν περιοχές -βόρεια και βορειανατολικά- που δεν έχουν καθόλου. Οι οδηγοί είναι στα αμαξοστάσια ακόμα και στις γραμμές που δεν βγαίνουν» είπε στο OPEN.

Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία που αποκλείστηκαν στην Αττική Οδό είπε ότι πήγαιναν τον κόσμο στο αεροδρόμιο. «Τους βρήκε στο δρόμο η κακοκαιρία, ήταν ξαφνική» πρόσθεσε ο κ. Νικολακόπουλος. «Είναι 1.100 οχήματα επομένως κάποια μπορεί να καθυστέρησαν να μπουν στα αμαξοστάσια» πρόσθεσε.

ειδήσεις τώραπαγετόςαστικά λεωφορείαΟΑΣΑΜΜΜΚακοκαιρία Ελπίς