Ελλάδα|02.02.2019 18:19
Σε εξέλιξη πορείες στο κέντρο της Αθήνας - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
NewsroomΕιδικότερα, η Αστυνομία είχε λάβει συγκεκριμένα μέτρα στους άξονες των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Μεσογείων, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων, στις 18:00 στη Ρηγίλλης και στις 19:00, στη Λ. Μεσογείων.
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης - στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούσαν.
Aυτή την ώρα Βενεζουελάνοι που ζουν στην Αθήνα έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν υπέρ του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου, Χουάν Γκουαϊδό. Αργότερα, άλλες δύο συγκεντρώσεις αναμένεται να λάβουν χώρα στο κέντρο της πόλης αργότερα, από αντιεξουσιαστές αλλά και μέλη εθνικιστικών κινημάτων.
Διαβάστε ακόμη
- Ποιοι τελικά ιδρώνουν τη φανέλα στη Νέα Δημοκρατία; Οι.. φαρμακερές ατάκες, τα παράπονα και τα μηνύματα
- Παρέμβαση Μηχανικών ΟΣΕ για τις εργασίες στην Καρόλου: Φόβοι για αμίαντο και ερωτήματα για την ασφάλεια
- Δολοφονία 21χρονου Νικήτα: Στη φυλακή εκτός Κρήτης ο 54χρονος και η σύζυγός του - Οι απολογίες και το χρονικό
- Η αγωνία του Μαξίμου για το επιτελικό κράτος, το μαστίγιο και το καρότο που κρατούσε ο Μητσοτάκης και το άγριο πέσιμο του Άδωνι στον Δένδια