Ελλάδα|31.01.2022 14:50

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Πότε θα παραλάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων η ανακρίτρια

Newsroom

Από ώρα σε ώρα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Εγκληματολογίας και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που υποβλήθηκε η 24χρονη Γεωργία και εστάλησαν για ανάλυση σε εξειδικευμένο κέντρο της Βέρνης, στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα θα παραλάβει ο ιατροδικαστής που ανέλεβε την εξέταση της υπόθεσης της 24χρονης και σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο τελευταίος, αφού θα συγκρίνει τις αναλύσεις σε Βέρνη και ΑΠΘ, θα στείλει όλο το υλικό στην ανακρίτρια, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Στην ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση, αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να φτάσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων το πρωί της Τρίτης 1η Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου.

Νέες καταγγελίες σε βάρος εμπλεκόμενου στην υπόθεση

Την ίδια ώρα, δύο νέες καταγγελίες που αφορούν σε πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης έχουν φτάσει στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η πρώτη φέρεται να έγινε από γυναίκα που ζει στην Αθήνα και η οποία φέρεται να κατέθεσε πως έπεσε κι εκείνη θύμα βιασμού το 2016 από πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Η κοπέλα πήγε, μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη όπου και κατέθεσε στην Ασφάλεια, συνοδεία της μητέρας της και της δικηγόρου της.

Η δεύτερη καταγγελία στην οποία ονοματίζεται το ίδιο πρόσωπο φέρεται να αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2017 όταν ο εμπλεκόμενος στην καταγγελία του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα φέρεται να κάλεσε 30χρονη σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την ίδια να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα στο αυτοκίνητό του για να πάνε σε κάποιο άλλο μαγαζί. Όπως ανέφερε η κοπέλα, στη συνέχεια έχασε τη μνήμη της και βρέθηκε σε ένα άγνωστο στην ίδια σπίτι με αυτό το άτομο. Η κοπέλα τού ζήτησε εξηγήσεις, δεν τις πήρε, και πήρε μια φίλη της να πάει να την πάρει. Σημειώνεται ότι η 30χρονη δεν θέλει να πάει στις Αρχές, γιατί δε θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά της.

ιατροδικαστήςΑΠΘΕλβετίαεξετάσειςβιασμόςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα