Ελλάδα|01.02.2022 20:57

Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμένος διαρρήκτης απειλεί σε σπίτι - Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Ευλαμπία Ρέβη
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr
ethnos.gr

Συναγερμός στη Νέα Ιωνία όπου είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ με εγκλωβισμένο διαρρήκτη που απειλεί αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας εισέβαλε σε ένα διαμέρισμα στη λεωφόρο Καποδιστρίου 94 για να κάνει διάρρηξη και εγκλωβίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απειλεί τους αστυνομικούς. Η κινητοποίηση από ισχυρότατες δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Υπάρχουν αστυνομικοί της ασφάλειας, άντρες της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ που επιχειρούν στο σημείο. Η κάρτα στην άμεση δράση έχει ανοίξει εδώ και πάνω από δύο ώρες και, παρά την ισχυρή αστυνομική κινητοποίηση, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί ο διαβόητος διαρρήκτης. Μάλιστα, στο σημείο υπάρχει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και όχημα της πυροσβεστικής ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τα ίχνη του κακοποιού πόρτα - πόρτα, χωρίς αποτέλεσμα έως τώρα. Το σπίτι είναι γυναίκας αστυνομικού η οποία, μάλιστα, φοβήθηκε ότι ο διαρρήκτης τής πήρε το όπλο. Η κάρτα άνοιξε από μαρτυρία γείτονα που της είπε ότι είδε κάποιον στο μπαλκόνι

ΕΛΑΣΝέα Ιωνίαδιαρρήκτηςαστυνομική επιχείρησηειδήσεις τώρα