Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος που έπεσε από τον 5o
NewsroomΘλιβερό φινάλε είχε η πτώση 19χρονου από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου.
Παρά την αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία ότι ο νεαρός νοσηλευόταν εκτός κινδύνου, αυτός έχασε τελικά τη ζωή του περίπου μία ώρα μετά τη διαμετακόμισή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Ο νεαρός, που έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Τούμπας, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, πολύ σοβαρές κακώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του νεαρού ήταν το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό, που σημειώθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς περίπου την ίδια ώρα με τον 19χρονο, ένας άλλος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, έχασε επίσης τη ζωή του, όταν έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, επίσης υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
- Πώς η ιρανική επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αλλάζει τα δεδομένα - «Στο στόχαστρο ακόμη και οι ΗΠΑ»
- Η στρατηγική της ελεγχόμενης αναμονής: Τα διλήμματα του Μεγάρου Μαξίμου προ των αποφάσεων
- Δολοφονία Κλεομένη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ
- Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά