Ελλάδα|03.02.2019 19:59

Το debate αναγνωστών του ethnos.gr για τη δήλωση Μητσοτάκη για την ΕΡΤ (pics)

Newsroom

H ανάρτηση του ethnos.gr στo Facebook αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για την ΕΡΤ οδήγησε τους αναγνώστες σε ένα γόνιμα και κυρίως, πολιτισμένο, debate.

Πολλοί συμφώνησαν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, άλλοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που διατύπωσαν διαφορετικές, προσωπικές απόψεις όσον αφορά στη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το θέμα της ΕΡΤ με το περιβόητο "μαύρο" το καλοκαίρι του 2013 αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά θέματα της τελευταίας πεντεατίας το οποίο επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις. Παράλληλα εκτός από την πολιτική διάσταση, αποτέλεσε και τον πυρήνα ενός εξαιρετικά δύσκολου, έως και πολωτικού δημόσιου διαλόγου για τα δημόσια ΜΜΕ τα οποία βασίζονται οικονομικώς και στην εισφορά των πολιτών αλλά και ενίοτε κατηγορούνται για άκριτη προπαγάνδα των κυβερνητικών θέσεων.

Η ανάρτηση από το ethnos.gr της θέσης του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την εισφορά που πληρώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά για την ΕΡΤ, προκάλεσε όπως προαναφέραμε, παρεμβάσεις αναγνωστών της σελίδας του ethnos.gr στο Facebook. Οι πολιτισμένοι διάλογοι και οι ανταλλαγές απόψεων των αναγνωστών καταδεικνύουν, μεταξύ άλλων, ότι το θέμα της ΕΡΤ , διαθέτει διαχρονική αξία και βρίσκεται σε υψηλή θέση στην ατζέντα των αναγνωστών και των χρηστών του Internet.  

Ας δούμε, όμως, μερικά από αυτά. 

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις αναγνωστών

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕΡΤ