Ελλάδα|19.02.2022 21:32

Ηράκλειο: Κλέφτης πήγε να αρπάξει τσάντα - Πώς τον έβγαλε νοκ άουτ φοιτήτρια

Newsroom

Στο πρόσωπο της 19χρονης φοιτήτριας Δήμητρας Σακαδάκη βρήκε το δάσκαλό του ο δράστης αρπαγής τσάντας στο Ηράκλειο Κρήτης. Στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Κορνάρου, η νεαρή φοιτήτρια, μαζί με μία φίλη της περπατούσαν ανυποψίαστες στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν ο εκείνος τις έβαλε στο στόχαστρο.

Όπως περιέγραψε στην ΚΡΗΤΗ TV, η 19χρονη φοιτήτρια του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης και αθλήτρια πάλης, χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε πάνω του για να υπερασπιστεί την φίλη της και να μην επιτρέψει να χάσει μέσα από τα χέρια της όλα τα χρήματα που είχε, καθώς η κοπέλα είναι και εκείνη φοιτήτρια και τα χρήματα που είχε, προήλθαν από το υστέρημα των γονιών της και θα τα διέθετε για να περάσει τον μήνα της.

Της έσπασε τη μύτη

Έτσι χωρίς να σκεφτεί τίποτα και με περίσσιο θάρρος όρμησε πάνω του και με δύο λαβές τον ισοπέδωσε. Εκείνος κατάφερε να την χτυπήσει στο πρόσωπο, της έσπασε μάλιστα την μύτη, όμως, εκείνη αποφασισμένη να τον ακινητοποιήσει, τον κράτησε κάτω και με την βοήθεια των περαστικών ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Κρατώντας σθεναρά τον δράστη και την τσάντα στα χέρια της περίμενε μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο είναι πολύ καλά στην υγεία της και όπως περιγράφει θα το έκανε ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να υπερασπιστεί οποιονδήποτε άνθρωπο είχε ανάγκη και βεβαίως τον εαυτό της.

Ηράκλειοκλέφτηςφοιτήτριαειδήσεις τώραΚρήτη