ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό αντιθρομβωτικό φάρμακο
NewsroomΑνακαλείται από την αγορά γνωστό φάρμακο με αντιθρομβωτική δράση ο ΕΟΦ όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ο οργανισμός.
Συγκεκριμένα ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), γνωστοποιεί την απόφασή του για την «ανάκληση της παρτίδας 1102618 του φαρμακευτικού σκευάσματος CLODELIB F.C.TAB 75MG/TAB BTX30 (BLISTERS PVC/PE/PVDC/ALUMINIUM FOIL 30X10 με ημ. λήξης 02/2023 λόγω του ότι τα αποτελέσματα του ποσοτικού προσδιορισμού δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος.
Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό να ενισχύσει την εθελοντική ανάκληση της εταιρείας στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας.
Η εταιρεία LIBYTEC ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΕ, ως κάτοχος άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους πελάτες της, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά.
Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΦ.
- Οι διαφορετικές γραμμές Τραμπ - Νετανιάχου στον πόλεμο: Η νίκη τύπου Βενεζουέλας, τα ιρανικά πετρέλαια και το «μέχρι τέλους»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης όταν ιρανικός πύραυλος πέφτει σε δρόμο στο Ισραήλ
- Παρουσιάστηκε ο 19χρονος φίλος του οπαδού του ΠΑΟΚ - Θα καταθέσει για τη δολοφονία
- «Πουλούσε πάγο και σε Εσκιμώους»: Βρετανική εταιρεία έκλεισε και άφησε φέσια 2 εκατ. λιρών