Euroferry Olympia: Άλλοι δύο σοροί εντοπίστηκαν στο τρίτο γκαράζ του πλοίου
NewsroomΔύο ακόμα σοροί εντοπίστηκαν στο 3ο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, ενώ νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί μία σορός άνδρα εντός του δεύτερου γκαράζ του πλοίου.
Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο οποίο είχε εκδηλωθεί στο τρίτο κατάστρωμα του πλοίου τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, ανήλθε στους 8 ενώ 3 άτομα ακόμα φέρονται να αγνοούνται. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.
Οι έρευνες από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται ενώ από το πρωί γίνονται προσπάθειες για το άνοιγμα του καταπέλτη του πλοίου προκειμένου να ξεκινήσει η απομάκρυνση των καμένων φορτηγών και αυτοκινήτων.
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο