Ελλάδα|27.02.2022 20:13

Sean Penn: «Ο Πούτιν και η κλίκα του θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για τον πόνο που προκαλούν»

Newsroom

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Σον Πεν (Sean Penn) συνεχίζει να εμψυχώνει τους Ουκρανούς στην άνιση μάχη που δίνουν ενάντια στην εισβολή των δυνάμεων από την Ρωσία.

Ο Σον Πεν έχει καταγωγή από τη Λιθουανία και βρίσκεται στο Κίεβο ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής παραγωγής της εταιρείας Vice Studios για την παραγωγή ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή στη χώρα. Σε μία σύντομη τοποθέτηση σε ουκρανικά μέσα ενημέρωσης καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και των συνεργατών του για το μεγάλο κακό και το μεγάλο πόνο που προξενούν στην Ουκρανία. Είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι σκληρό να αφαιρείς ζωές και να ραγίζεις καρδιές»

«Είναι σκληρό λάθος να αφαιρείς ζωές και να ραγίζεις τις καρδιές του κόσμου. Ο Πούτιν έχει κάνει το πιο τρομερό βήμα εναντίον του κόσμου. Για αυτό το λάθος θα πληρώσουν το μεγαλύτερο τίμημα τόσο ο ίδιος όσο και η κλίκα του. Ο Πρόεδρος Ζελένσκι και ο λαός της Ουκρανίας έχουν γίνει σύμβολα θάρρους και αρχών σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι η αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια να μείνει η Ουκρανία στην αγκαλιά των δημοκρατικών ονείρων. Αν αφήσουμε την Ουκρανία να δώσει μόνη της τη μάχη της εμείς ως Αμερικανοί θα χαθούμε», είπε ο Σον Πεν.

Ο Αμερικανός αστέρας του Χόλιγουντ έχει παρακολουθήσει όλες τις ενημερώσεις της κυβέρνησης της Ουκρανίας και με τη βοήθεια της παραγωγής και ειδικής ομάδας που τον υποστηρίζει βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σκληρών συγκρούσεων μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών.

πόλεμοςΡωσίαΣον ΠενΚίεβοΟυκρανία