Σχολικά γεύματα: Επιλύεται οριστικά η δικαστική εκκρεμότητα ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας
Newsroom«Επιλύεται οριστικά η όποια δικαστική εκκρεμότητα υπήρχε σχετικά με τη διανομή των σχολικών γευμάτων, μετά τη σημερινή απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου» σημειώνει το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη χορήγηση των σχολικών γευμάτων.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «εφέτος, τα κονδύλια για την παροχή των σχολικών γευμάτων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, με αποτέλεσμα την ένταξη 268 περισσότερων σχολικών μονάδων και 40.000 περισσότερων μαθητών ημερησίως σε σύγκριση με την προηγούμενη σχολική χρονιά. Επιπλέον, διευκρινίζεται ότι συνεχίζεται κανονικά η διανομή των σχολικών γευμάτων στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ για την όποια προσωρινή διακοπή υπήρξε, στο πλαίσιο της υπογραφής των νέων συμβάσεων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και η υλοποίηση του προγράμματος θα εξελιχθεί ομαλά».
«Η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί το θέμα στενά, με σκοπό την αντιμετώπιση των όποιων διαδικαστικών προβλημάτων παρατηρήθηκαν, λόγω των προσφυγών των υποψήφιων αναδόχων σε διάφορα δικαστήρια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων