Ελλάδα|04.03.2022 11:40

ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 822 θέσεων στην ΑΑΔΕ (πίνακες)

Newsroom

Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού με γραπτό διαγωνισμό στην ΑΑΔΕ και το Proson.gr σας παρουσιάζει αναλυτικούς πίνακες με την κατανομή ανά ειδικότητα, φορέα και περιοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 822 προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων απευθύνονται σε προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν νέες θέσεις Δημοσιονομικών, Εφοριακών, Μηχανικών, Αποφοίτων Πληροφορικής και Τελωνειακών.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ από τις 16 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου 2022.Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν έπειτα από την διενέργεια γραπτού διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί ημερομηνίες που θα ανακοινώσει σύντομα το ΑΣΕΠ.

Η εξέταση των μαθημάτων θα γίνει γραπτώς με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και οι απαντήσεις θα δοθούν σε ειδικά Απαντητικά Φύλλα. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να εξεταστούν σε τρία μαθήματα ή τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητας για την οποία διαγωνίζονται.

Η κατανομή των θέσεων

Οι 822 προσλήψεις στην ΑΑΔΕ, κατανέμονται σε διάφορες περιοχές και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Το Proson.gr παρουσιάζει την κατανομή των θέσεων αυτών ανά βαθμίδα εκπαίδευσης, ειδικότητα, φορέα και περιοχή.

Πατήστε στον κλάδο που σας ενδιαφέρει για να δείτε το pdf με την κατανομή όλων των ειδικοτήτων:

Πώς μοριοδοτούνται οι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ

Η πλήρωση των θέσεων στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ γίνεται με σειρά προτεραιότητας, μέσω του συστήματος μοριοδότησης του ΑΣΕΠ. Εκτός όμως από τα τυπικά προσόντα που είναι απαραίτητα για κάθε θέση (πχ. πτυχίο ή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος) υπάρχουν και κάποια πρόσθετα απαραίτητα προσόντα, που πλέον υπάρχουν σχεδόν όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Να σημειωθεί ότι τα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πρέπει να τα κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Δύο πολύ συνηθισμένα πρόσθετα προσόντα που ζητούνται σχεδόν πάντα από το ΑΣΕΠ και μοριδοτούν τους υποψηφίους είναι η πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας καθώς και η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ. 

Διαβάστε επίσης στο proson.gr 

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες

ειδήσεις τώραπροκήρυξηπροσλήψειςΑΑΔΕΑΣΕΠ