Ελλάδα|09.03.2022 21:00

Νέα Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά στη γέφυρα Καλυφτάκη και στη Βοιωτία στο ρεύμα προς Αθήνα

Newsroom

Απαγορεύτηκε από την Τροχαία με ισχύ από τις 22.00 απόψε η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων στη Νέα Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας εντός των ορίων του νομού Αττικής, αλλά και στο νομό Βοιωτίας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός, σύμφωνα με την υπ ’αριθμόν 19822 απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, «για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων», τίθεται σε ισχύ, από τις 22:00 της 9ης Μαρτίου , διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από το ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο παραχωρησιούχος παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας, ενώ στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Να σημειωθεί ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης ισχύει και για την Αττική Οδό, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα η εταιρία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου.

φορτηγάΝέα Οδόςειδήσεις τώρααπαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων