Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης
NewsroomΣυναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη 9 Μαρτίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:
Στις 09/03/22, κατά τις απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νίκη – Στέλλα Θ. 14 ετών, ελληνικής καταγωγής. «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» προέβη σήμερα 11/3/2022 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς, υπάρχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.
Η Νίκη – Στέλλα Θ. έχει ύψος 1.60 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει χάλκινα μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε λευκό μπουφάν αδιάβροχο, λευκό παντελόνι αδιάβροχο και λευκά αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ