Ελλάδα|18.03.2022 15:51
Σε δίκη ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας
Σοφία ΦασουλάκηΣτο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας επιστρέφει η υπόθεση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομόφωνα η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αναίρεση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που του άνοιξε την πόρτα της φυλακής.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, το οποίο με νέα σύνθεση θα κρίνει για την αναγνώριση του ελαφρυντικού στον κατηγορούμενο. Μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση της ισόβιας κάθειρξης.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα