Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί η Κάρολαϊν υποψιαζόταν την ύπαρξη τρίτου προσώπου - Νέα στοιχεία λίγο πριν τη δίκη
NewsroomΝέες εξελίξεις στη γυναικοκτονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά λίγες ημέρες πριν τη δίκη παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» από την Κατερίνα Καινούργιου τους συνεργάτες της και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σουρελή. Στην εκπομπή έπαιξε απόσπασμα με δηλώσεις της κ. Ελένης Μυλωνοπούλου η οποία και ήταν σύμβουλος Ψυχικής Υγείας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς -που δολοφονήθηκε από τον γυναικοκτόνο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαίου του 2021.
Γιατί η Κάρολαϊν υποψιαζόταν την ύπαρξη τρίτου προσώπου; Τι είχε αναφέρει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, που την παρακολουθούσε; Ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσει ο συνήγορος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου;
«Θεωρώ πως ο λόγος που σταμάτησαν οι συνεδρίες, είναι πως σε κάποιο καυγά η Κάρολαϊν είχε πει στον Μπάμπη πως μου είχε εκφράσει τις φοβίες της για το σπίτι για τη δουλειά για την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Η Κάρολαϊν μού παραπονέθηκε ότι ο Μπάμπης κάποιες Κυριακές φεύγει για δουλειά, γεγονός που δεν της άρεσε. Επίσης, είπε, ότι δεν της αρέσει η δουλειά του Μπάμπη και η συναναστροφή του με άτομα του γυναικείου φύλου στον εργασιακό του χώρο, με τα οποία αυτός διατηρούσε σχέση μέχρι το 2015. Ο Μπάμπης μού επιβεβαίωσε πως πράγματι μια Κυριακή πήγαινε κάπου κάποιους πελάτες και η Κάρολαϊν τον έφερνε σε δύσκολη θέση γιατί τον έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο. Εγώ τότε προσπάθησα να τη δικαιολογήσω και του είπα ότι είναι φυσιολογικό να της λείπει μια μέρα που είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί και εκείνος ήταν στη δουλειά. Όταν τη ρώτησα αν φοβάται για το ότι έχει μπει στη σχέση τους κάποιο τρίτο άτομο, δε μού απάντησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μυλωνοπούλου.
Η συνέχεια του ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του